About

Pleased to meet you! José Roeken

Give a girl a good education and introduce her properly into the world, and ten to one she has the means of settling well, without further expense to anybody. 

From Mansfield Park by Jane Austen

Met mijn PR- en presentatie bureau Image & Imagination ondersteun ik particulieren en organisaties om hun gewenst imago te bereiken. Met mijn kennis, ervaring en kwaliteiten geef ik niet alleen PR- advies op maat maar verzorg ik ook content, voorlichting, relatiemarketing en treedt op als dagvoorzitter en promotor. Ik begrijp hoe ‘het visitekaartje’ van een bedrijf eruit moet zien en vooral voelen. Ik kan goed inschatten wat doelgroepen verwachten en weet in de externe contacten van een onderneming de juiste toon te vinden.

Presentatie theater Spant! Bussum


Mijn passie is verhalen vertellen over de Engelse schrijfster Jane Austen (1775-1817). Zij was voor mij dé uitvinder van Public Relations omdat zij schreef over het sociale leven en de menselijke verhoudingen die ze om haar heen zag. En geloof me: in die 200 jaar is het gedrag en de aard van mensen niet zoveel veranderd! Daarom is mijn PR advies gebaseerd op haar wijsheid.

Moderatie stichting Vier het Leven